Pakej Percutian ke Malang Surabaya Indonesia

Pakej Percutian ke Malang Surabaya IndonesiaPakej Percutian ke Malang Indonesia adalah salah satu aktiviti pelancongan tour di Malang Surabaya. Paket lawatan ke Malang ini mewarkan pelancongan menarik dan menyeronokkan, sebab Malang Batu merupakan bandar yang popular banyak tempat lawatan menarik.

Malang Batu merupakan bandar terbaik selepas kota Surabaya, ada banyak macam tempat lawatan yang sangat sesuai dilawati bersama keluarga (tour family). Malang Batu juga terkenal dengan ladang petik epal, sehingga Malang menjadi bandar yang selalunya dilawati oleh banyak pelancong.

Apa sahaja aktiviti pelancongan di Malang.? Malang Batu menawarkan banyak macam macam aktiviti menarik, salah satu aktiviti yang sangat menarik di Malang Surabaya adalah pergi melawati ladang petik epal, dan selain ladang petik epal, kita dapat melawati tempat lawatan menarik lainnya.

Pakej percutian ke Malang Surabaya ini sangat sesuai untuk trip pelancongan keluarga atau family tour, Warga emas, Cuti sekolah dan lain lain. Antara tempat lawatan menarik di Malang yang selalunya dilawati ialah ;

 • Kampung rumah warna warni
 • Jatim Park 1, 2 dan 3
 • Museum angkut Malang
 • Masjid jin ajaib 1000 pintu
 • Flower garden Malang
 • Air terjun coban rondo
 • Taman bunga Malang
 • Paragliding Malang
 • Flora wisata Malang
 • BNS (batu night spectacular)
 • Ladang epal Malang
 • Ayunan dan banyak lagi tempat lawatan menarik yang wajib dilawati.

Pakej Percutian Surabaya Bromo Malang

Sekiranya Anda tengah mencari info perkhidmatan travel agency pelancongan ke Malang, disini kami maklumkan mana mana tempat pelancongan yang seslunya dilawati pelancongan tempatan dan macanegara. Antara tempat pelancongan menarik yang mesti pelancong visit ialah ; Malang Batu, Surabaya city dan Wisata Bromo.

Barapa hari waktu sesuai untuk melawati semua tempat pelancongan di Malang.? Untuk trip travel ke Malang, boleh 1 hari, 2 hari 1 malam atau 3 hari 2 malam, tapi sekiranya Anda mahu pergi ke Gunung Bromo sekali, maka masa yang sesuai untuk trip Pakej Percutian Bromo Malang adalah 4 hari 3 malam atau 5 hari 4 malam.

Sekiranya tuan dan puan tengah mencari perkhidmatan travel agent pelancongan ke Surabaya Malang, Bromo, maka tuan dan puan dapat pilih mana mana pakej percutian surabaya yang sesuai dibawah ini :

Untuk memulakan semua pilihan pakej diatas, Anda dapat start dari Surabaya, Malang dan Banyuwangi,  Jogja Yogyakarta, Bali denpasar (airport, stesen kereta api, hotel). 

Perkhidmatan Supir di Surabaya, Malang, Bromo.

Selain pilihan pakej percutian, travel agensi kami juga menyediakan kereta sewa atau perkhidmatan supir ke tempat tempat pelancongan menarik di kawasan Surabaya. Kami memiliki pelbagai pilihan perkhidmatan transportasi seuai request.

Dapatkah menggunakan Perkhidmatan supir saja.? Boleh sangat. Sekiranya Anda tengah merancang trip Percutian Bromo, Malang, Kawah Ijen, Tumpak Sewu, Air terjun Madakaripura, Taman Baluran, Safari zoo, Ziarah Wali, Gunung Semeru atau trip persendirian, Anda boleh menggunakan perkhidmatan supir nya sahaja.

Perkhidmatan travel agensi kami sangat flexible, So.. Anda boleh tempah pakeg dari travel agent kami atau menggunakan perkhidmatan supir saja, tempat percutian yang hendak dilawati pun Anda boleh meranacang sendiri.

Demikian info mengenai Pakej Percutian ke Malang Bromo Surabaya, Sekiranya Anda memerlukan maklumat mengenai Bajet Fullboard Pakej Percutian Bromo, Ground Package Surabaya, Fasiliti, Aktiviti pelancongan, Perkhidmatan supir, Sewa Jeep Bromo, dan Tempat lawatan menarik di Surabaya, Jawa Timur, sila contact pihak travel agensi kami.

Pakej Percutian ke Malang, Surabaya, Indonesia

Mungkin Anda juga menyukai