Pakej Percutian ke Malang Indonesia

Pakej Percutian ke Malang Indonesia

Pakej Percutian ke Malang IndonesiaPakej Percutian ke Malang adalah salah satu aktiviti pelancongan tour di Malang Surabaya. Pakej percutian ke Malang ini mewarkan pelancongan menarik dan menyeronokkan, sebab Malang Batu merupakan bandar yang popular memiliki tempat percutian menarik.

Malang Batu merupakan bandar terbaik selepas kota Surabaya, ada banyak macam tempat lawatan yang sangat sesuai dilawati bersama keluarga (tour family). Malang Batu juga terkenal dengan ladang petik epal, sehingga Malang menjadi bandar yang selalunya dilawati oleh banyak pelancong.

Apa sahaja aktiviti pelancongan di Malang.? Malang Batu menawarkan banyak macam macam aktiviti menarik, salah satu aktiviti yang sangat menarik di Malang Surabaya adalah pergi melawati ladang petik epal, dan selain ladang petik epal, kita dapat melawati tempat percutian menarik lainnya.

Antara tempat percutian menarik yang selalunya dilawati ialah ; Kampung rumah warna warni, Jatim Park 1,2, dan 3, Museum transpotasi atau muzeum angkut, Masjid jin ajaib 1000 pintu, Flower garden, Air terjun coban rondo, Taman bunga, Paragliding, Ayunan dan banyak lagi tempat percutian menarik yang wajib dilawati.

Pakej Percutian Surabaya Bromo Malang

Sekiranya Anda tengah mencari info perkhidmatan travel agency pelancongan ke Malang, disini kami maklumkan mana mana tempat pelancongan yang seslunya dilawati pelancongan tempatan dan macanegara. Antara tempat pelancongan menarik yang mesti pelancong visit ialah ; Malang Batu, Surabaya city dan Wisata Bromo.

Barapa hari waktu sesuai untuk melawati semua tempat pelancongan di Malang.? Untuk trip percutian ke Malang, boleh 1 hari, 2 hari 1 malam atau 3 hari 2 malam, tapi sekiranya Anda mahu pergi ke Gunung Bromo sekali, maka masa yang sesuai untuk trip Pakej Percutian Malang Bromo adalah 4 hari 3 malam atau 5 hari 4 malam.

Sekiranya tuan dan puan tengah mencari perkhidmatan travel agent pelancongan ke Surabaya Malang, Bromo, maka tuan dan puan dapat pilih mana mana pakej percutian yang sesuai dibawah ini :

Dan untuk memulakan semua pilihan pakej percutian diatas, Anda dapat start dari Surabaya, Malang dan Banyuwangi,  Jogja Yogyakarta, Bali denpasar (airport, stesen kereta api, hotel). 

Perkhidmatan Supir di Surabaya, Malang, Bromo.

Selain pilihan pakej percutian, travel agensi kami juga menyediakan kereta sewa atau perkhidmatan supir ke tempat tempat pelancongan menarik di kawasan Surabaya. Kami memiliki pelbagai pilihan perkhidmatan transportasi seuai request.

Dapatkah menggunakan Perkhidmatan supir saja.? Boleh sangat. Sekiranya Anda tengah merancang trip Percutian Bromo, Malang, Kawah Ijen, Tumpak Sewu, Air terjun Madakaripura, Taman Baluran, Safari zoo, Ziarah Wali, Gunung Semeru atau trip persendirian, Anda boleh menggunakan perkhidmatan supir nya sahaja.

Perkhidmatan travel agensi kami sangat flexible, So.. Anda boleh tempah pakej percutian dari travel agent kami atau menggunakan perkhidmatan supir saja, tempat percutian yang hendak dilawati pun Anda boleh meranacang sendiri.

Demikian info mengenai Pakej Percutian ke Malang Bromo Surabaya, Sekiranya Anda memerlukan maklumat mengenai Bajet Pakej Percutian Bromo, Package Percutian Surabaya, Fasiliti, Aktiviti pelancongan, Perkhidmatan supir, Sewa Jeep Bromo, dan Tempat lawatan menarik di Surabaya, Jawa Timur, sila contact pihak travel agensi kami.

Pakej Percutian ke Malang, Surabaya, Indonesia

Mungkin Anda juga menyukai

Open chat